Tuesday, April 15, 2008

MelatiKesumaDewi


MelatiKesumaDewi- begitulah nama hedgehog ini, haiwan kesayangan kepunyaan Uda, Wan dan dua anak perempuan mereka. Saya sendiri belum ketemu dengannya. Gambar2 ini adalah ehsan ikelah dan satu lagi saya cekup dari blog Uda: Tintacreative.fotopages.com. Harap Uda tidak marah, :p

Cuma satu yang saya musykil: bagaimana nak mengusap/ dakap atau peluk Kesuma? Popaleh weii!

14 comments:

OOD said...

wuiyo best!

Cabut duri dia, buat penunjuk muqaddam. Baru kawan2 (yang pakai lidi je) respek...

uda said...

sampai hati nak cabut duri dia huhuhu.

dr roza, tasneem main guling2 ngan melati selamba je hehe. siap cium2 lagi. ada update gambo baru najla nak cium melati kat blog uda. silalah! :-D

Queen Of The House said...
This comment has been removed by the author.
Queen Of The House said...

I didn't know baby hedgehogs are so cute! Maybe sebab duri belum tajam lagi :D

ifos said...

comel gile... bela satu please!!

P5 said...

baby hedgehogs are like baby humans.

soft, cute and cuddly when they are babies...

:D

The Nordic Convert said...

panjangnya namaaa..... stay away from Denmark. Silap-silap, kena buat sup nanti!

OOD said...

Dr House,
dare i confess to Uda that i eat hedgehogs for breakfast? Grilled, medium rare? Kittens i swallow whole for snacks.

*mwahaha evil laugh*

P5 said...

oh yes! baby hedgehogs grow up to be delicious. Yummy..!!!

rajawali said...

;)

Has said...

DITH,

he he, ada ke menatang macam ni kat Malaysia?

mektwain said...

sgt comel dan kelihatan tidak merbahaya.

SBTVD said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dith said...

Uda- nanti saya nak jenguk dan pegang Melati!

Ood- tolonglah jaga pantang tu, kang bentan!

QOTH- tajam or not, kena tanya Tasneem and Najlah, anak Uda tu!

Ailin- Ye ke?

P5- sejak bila awak jadi expert hedgehogs?

AJ- :))

Has- Kenapa tanya? Nak buat kajian utk kanser ke? :P

MekTwain- Get one for the twins! No, make it a pair!

There was an error in this gadget

Bukit Tinggi 2008

Great Wall 2009

Followers

 

ReMiNiScEnCe....as the garden of memory grows arid... | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates