Tuesday, March 07, 2006

17 comments:

pycnogenol said...

Oh Oh..blogging pun ada sabbatical juga, ek? Local or overseas sabbatical? How do I apply?
I think I need to take a sabbatical too lah.

Em said...

Ola and Salaams

Hmm.Come soon tau.

Has said...

la gi sabbatical, sapa jadi gerantor you? You gi sabbatical, I nak gi confinement, he he he.

wek selamoh said...

kawe rase sabbatical nulih cite dia je drroza ni. hok cite orang dia nulih gamoknye. membelog sudoh jadi tebiah baru dia macam hulu dengan parang, kalau pisoh tak menjadi keduanye.

mudoh mudoh dapat drroza berehat.

Tokki Andak said...

sekejak wek selamah sekejak wok selamoh. Takper la. Kawe faham awok tu dah tua, pelupe. Nama sendiri pon tok leh nak ingat.

Yang awok dengki sengat dgn drroza ni buak mende weii. Bior le dia nok sabatikal ke, cuti sallin ke, suka benok dia la...ish..awok ni Wok selagi azzali suka ngat jaga hal tepi kain org!

Queen Of The House said...

Sabbatical from blogging, or physically bringing yourself somewhere, drroza? Anyhow pun, will miss your writing and your virtual presence. Enjoy yourself and come back refreshed. Take care.

easylady said...

Saya pun nak "sabatikal" start bulan 4.

Yeop-Harley said...

Doc

Teman ambil kesempatan ini nak ucapkan ikut cakap loghat Pahang jugak nih setelah ikuti entri lotong and camping tu...Selamak Hari Tino (Selamat Hari Wanita)

anggerik merah said...

Doc,

Kawe harap doc come back soon...take care...muahhhhh...

Izhal said...

I've been on leave since 2003... heheh... selamat bersabbatical leave...

NBB said...

come back soon.

Reminiscence's Blog Bot said...

This comment is automatically generated. All are computerised scripts.

Pycnogenol- No application is required. You go on autocruise.

EmInsyallah

Has No guarantor needed. Your confinement is due.

Wek Selamah Incomprehensible.

Tokki Andak Incomprehensible

QOTH Drroza will be away indefinitely but her virtual presence will continue.

easylady Good Luck

Yeop-Harley Thank you

Anggerik Merah You take care too

izhal Thank You

Nurul Inevitably

Nurelhuda said...

Aikk! gimana Dr Roza kiter nih?

Aki Anjang said...

Ni lar adat resangnya. Dah pueh blog nok setat ogame pulok ke? Kenapalar Andok ni nok berenti tetiba niy? Nok bela lotong pulok ke wei Andak? Merajok ke saper? Marah ke saper? Sibuk ke menda? Insap ngaper? Ada menda ker yang terabei tercicir? Amenda pulok yang awok ngendong tu sampe tercicir? Sebak kaloh bertaki denge boogey tu ke? Buke awok je hok kaloh, seme puin kaloh. Memang tok leh puin menang kalo dia dah mula masuk angien pedooh dia tu.
Ish ish ish...kalo koi cakak kawe nok tengok takat maner awok tahe, kang memang awok tahe sunggoh sebak nok tunjuk babey, buke nya menda. Gitulah gamoknya.

OOD said...

Wuish... kadar kepekatan bahasa begitu tinggi. Likat. Turbid.

sepatoh hare pon tak paham.

Dr House,
jangan cuti lama-lama ye?

crimsonskye said...

I knew you won't be away long :)

Welcome back. Hope you're feeling all good.

ayumi_of_mirkwood said...

Assalamualaikum..
Already looking forward to your return :)

There was an error in this gadget

Bukit Tinggi 2008

Great Wall 2009

Followers

 

ReMiNiScEnCe....as the garden of memory grows arid... | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates