Thursday, August 24, 2006

SUSHI GALORE (HOMEMADE)




18 comments:

mynn said...

wowwwwwwwwwww jadi!

very authentic looking.

umai? (what did it taste like?)

mynn said...

siap ada wasabe, pickle & soy sauce - terrer

Queen Of The House said...

Aaaaarrrrgggghhhhh!!!!!! Terliur. Just so you know, I hantu seaweed.

neemo said...

wawawawa... balik volgo iFos and Sarah kene buat ni!!

Mama Sarah said...

phoaaaaaa...

cukup ke tu untuk semua orang??? i nampak macam ada crabstick. NAAAAKKKK...

crimsonskye said...

I like looking at sushis.. so comel and everything :P

Tak pernah makan lagi.

btw, what's that green creamy thing?

crimsonskye said...

I like looking at sushis.. so comel and everything :P

Tak pernah makan lagi.

btw, what's that green creamy thing?

reen creamy thing?

mynn said...

crimson
wasabe - it's flaming hot. tastes like mustard.

zyryx said...

helo..the sushi looks appetizing-mesti sedap..coincidentally i made some too yesterday from a sushi kit yesterday,but it didnt turn out as well as yours(luckily my mother 'repaired' the sushi for me,hehe)
betullah,nampak authentic..mcm straight from a japanese kitchen,hehe

Ikelah said...

malam ni dinner sushi lagi. majlis khatam quran dinner ala jepun.

wasabe tu letak banyak sedap hingga seolah olah berasap hidung dan sesak untuk bernafas tapi dilarang pada yang beresiko serangan sakit jantung.

sewaktu makan sebaiknya videokan sekali untuk dibandingkan efeknya pada setiap individu. (kami telah mencubanya).

ifos said...

a word from the sushi chef (lol)- that was my first time making sushi. Glad most of them turned out o-k. And neemo, balik sane sure will buat lg, inshaallah! =)

abah, your efek la paling best. heheh.

Em said...

Salaams

I want some... post to me please...pretty please

Has said...

Roza, I love shushi, duduk Kobe 3 bulan i survived on shushi, beli kat supermarket dan balik microwaved! he he he.

Another thing, if you recived Medical Trbibune 15-31 August 2006, they published my letter to the Editor, yang dahsyatnya dia letak nama, habis oncologist aku kata aku ni tak berterima kasih.

Nice hearing your voice, u bunyi takut jer! he he he.

I am back to myself, except to 5 kilos lighter and with crew cut hairstyle.

crimsonskye said...

So iFos was the chef eh.. good job indeed :)

Idham said...

:)

very very nice indeed...

I love the other blog as well...tQ for sharing.

Best wishes,
Idham

dr in the house said...

Mynn- we learnt from you! You re the expert

QOTH- Hantu seaweed=green ghost from the seabed

Neemo- :)

Crimsonskye- wasabe= horseradish

Zyryx- I saw your sushis. Heheh...nampak macam kena penyek steamroll!

iKelah- your wasabe-induced gestures, the best!

iFos aka sushi chef- buat sushi petai kat Volgo nanti!

Em- salams- post office di sini guna kapal selam!

has- Will search for the Medical Tribune, insyallah. Apa yang ditulis agaknya?

crimsonskye- iFos was indeed the chef who ate half whilst making them, hehe

Idham- Hi there! Which other blog do you mean?

kenakelayan said...

Yes... impressive and also so appetising!!! A very good first attempt indeed. Bila iFos balik Volgagrad? Here for Ramadhan?

Boogey said...

I think Ikelah nya muka sama la dengan kawe masa first time makan wasabe. It was in a japanese restaurant during a formal dinner and I thought it was a sauce like thousand island and I`m someone yang suka letak sauce banyak. I dipped a fried prawn full into this wasabe thing and into my mouth. It was horrible. rasa panas menyucuk nyucuk bergelombang naik ke hujung otak, nafas tersangkut, muka telinga merah, mata nak terjojol and I couldn`t spit them out sebab ramai orang.

There was an error in this gadget

Bukit Tinggi 2008

Great Wall 2009

Followers

 

ReMiNiScEnCe....as the garden of memory grows arid... | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates