Monday, September 25, 2006

11 comments:

Mama Sarah said...

Happy Birthday Luqman!!!

kenakelayan said...

Happy Brithday.. semoga panjang umur, murah rezeki dan berjaya dalam apa jua yang diceburi, amiin..

Amacam beddey bulan puasa ada buat majlis berbuka tak? Nak makan siang hari tak ley...

ikelah said...

Hapy Birthday, present dah beri setahun awal. ;)

Count Byron said...

Happy Birthday Luqman..
and DrRoza.. we both have 13 yo anak bongsu...
Now I have a reincarnate.. a cucu to complete the cycle, alhamdulillah.
Selamat menyambut bulan Ramadhan to you and family.

Count & Countess

Count Byron said...

And I love your Ala ala Datuk K wedding pic tu Doc.. cunnye iKelah in that tinted glasses.. reminds me of my brother yang sewaktu dengannya..

azahar said...

anak bongsu saya, aiman sambut harijadi ke-9 pd 22/9 yg lalu.
2 lagi abangnya - zahin (12) & awis (11).
dlm usia hampir mencecah 40, anak2 saya masih kecil lagi...hehehe

* semoga luqman panjang umur, menjadi insan mulia & anak yg soleh.

azahar said...

selamat jalani ibadah puasa di uk mama sarah & keluarga. pernah singgah sebentar di coventry dlm perjalanan bas via birmingham ke manchester.isteri saya dulu pernah mengaji di UMIST...hehehe

mynn said...

happy birthday maman! hehehehehe.

pycnogenol said...

Apa birthday present yang telah diperolehi setahun yang lalu, Maman?
Kalau dah lebih dari 6 bulan, itu dah kira melepasi tarikh luput (expiry date). Pernah seorang peguam memberi nasihat pada Pak Cik Pycno dulu, bahawa kita boleh buat tuntutan. Kalau tuntutan di buat di bulan Ramadhan, ganjaran serta gantirugi nya...lebih. Berlipat-lipat kali ganda.

HAPPY BIRTHDAY Maman!!!! ;)

dith said...

Count- I am sure you'll be a doting grandpa! Salam Ramadhan to you and countess too!

Azahar- ANak masih kecil, awet muda la tu! :p

Pycno- Pandai anda 'mengacom' anak saya ek? :p. Tarikh luput la. Tuntutan bulan Ramadhan pulak, hehe.
Tak pe ...ni nak kena cari Elvis ni.

neemo said...

My elder brother shares the same birthdate. Happy Birthday Maman!

There was an error in this gadget

Bukit Tinggi 2008

Great Wall 2009

Followers

 

ReMiNiScEnCe....as the garden of memory grows arid... | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates